Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos Arnova 10b G3 budget tablet te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2012, 13:06 CategorieAndroid

Archos bracht vorig jaar de redelijk succesvolle Arnova G2 serie budget tablets op de markt en inmiddels verschijnen de opvolgers in de vorm van de Arnova G3 serie op de Nederlandse markt. De G3 serie bestaat uit verschillende varianten, variërend van 7 inch tot 10.1 inch. De Arnova 10b G3 budget tablet is inmiddels te koop in Nederland.

Alle  uit de Archos Arnova G3 serie beschikken over Android 4.0 Ice Cream Sandwich en gelukkig heeft Archos dit jaar de meeste modellen ook uitgerust met een capacitief display. De Arnova 10b G3 is het eerste model dat op de Nederlandse markt verschijnt en beschikt verder onder meer over een vernieuwd design, een 10.1 inch LCD display met capacitief touchscreen en een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1GHz ARM Cortex A8 processor, 1GB aan werkgeheugen, een microUSB poort, een microSD card reader en Wifi. Je hebt de keuze uit een 8GB en een 4GB variant.

Qua software krijg je dus Android 4.0 Ice Cream Sandwich waar Archos zelf weinig in aangepast heeft. Wel moet je het doen zonder een Google certificaat waardoor je geen toegang krijgt tot de Google Play Store. Applicaties kun je downloaden via de alternatieve AppsLib store. 

Meer informatie over de Archos Arnova 10b G3 vind je op deze pagina.

Archos Arnova 10b G3 prijzen

In onderstaand overzicht vind je de actuele prijzen van de Arnova 10b G3 tablet. De 4GB versie is op dit moment te koop voor 144 euro, terwijl de 8GB versie 169 euro kost.

 

  • Delen:

Reacties

  1. Kim
    29 mei, 2012 om 18:15

    En wanneer is deze dan echt leverbaar?? want op elke webstie staat nog niet leverbaar of binnenkort verwacht.

    Gr. Kim

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.