Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS begint uitrol Android 4.0 update voor de Eee Pad Slider

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2012, 20:28 CategorieAndroid

ASUS is bijna zover dat alle Android tablets van de fabrikant voorzien zijn van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. In de VS is de fabrikant namelijk begonnen met de uitrol van de update voor de Eee Pad Slider. Voor wie zich deze tablet niet meer kan herinneren; het is eigenlijk een Eee Pad Transformer maar dan met een uitschuifbaar toetsenbord en afgeronde hoeken.

Via Twitter heeft ASUS vandaag laten weten dat de update inmiddels uitgerold wordt. Het gaat hier om een update met versienummer v9.2.1.21. Momenteel wordt er alleen gesproken over de VS en ik wacht nog op een reactie van ASUS Benelux over de Nederlandse uitrol van de update. ASUS kennende zal deze snel na de Amerikaanse update volgen. 

In mijn review van de Eee Pad Slider kwam ik tot de conclusie dat het een zeer goed presterend en degelijk apparaat is maar vooral geschikt voor een zeer kleine doelgroep. Dat de doelgroep klein is, is wel duidelijk geworden want de tablet is nooit een groot succes geweest. Hoewel het alweer even geleden is dat de populaire Eee Pad Transformer TF101 een update naar Android 4.0 heeft gehad mag ASUS hier geprezen worden dat ook de minder populaire tablets gewoon een update krijgen. Laten we hopen dat deze update minder problemen met zich meebrengt dat die voor de Eee Pad Transformer.

 • Delen:

Reacties

 1. T. Oswald
  14 mei, 2012 om 16:20

  Je kunt je ook afvragen waarom het zolang heeft geduurd voor Asus de Slider bezitters eindelijk voorziet van de update! Ik heb de v 9.2.1.21 van de Transformer op de Slider gezet en die draait al enkele weken zonder enig probleem.

  • Jaap Vliegter
   18 mei, 2012 om 16:44

   Dat vind ik een constructief idee:kan ik die van u krijgen? Of waar kan ik die krijgen?
   Ik heb de Slider sinds enkele dagen en ben er verrukt van: vooral omdat het een echte tablet is maar je het ding niet constant in de hand hoeft te houden. Alstie staat op het toetsenbord dan kun je hem zo bijna in elke situatie lekker laten staan. En dat toetsenbord: ideaal. Want je tikt meer dan je denkt op al die webpagina’s.
   Prima, Asus. Kleine doelgroep? Er zal binnenkort een App gemaakt worden om de Transformerbezitters hun toetsenbord te laten terugvinden, dat op zolder, in een ander kantoor of in de winkel is blijven liggen. Ha. :-) JV

 2. Henk
  28 mei, 2012 om 20:39

  Vandaag update ontvangen op mijn Asus-slider! Draait tot nu toe als een tierelier. Lang gewacht, toch gekomen. Asus bedankt!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.