Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Eee Pad MeMO 370T duikt op in de VS

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2012, 11:49 CategorieAndroid

Tegen alle verwachtingen in is bij de Amerikaanse FCC keuringsinstantie een tablet opgedoken die we voor het eerst tijdens de CES 2012 in januari tegenkwamen; de ASUS Eee Pad MeMO 370T. Dit is opvallend aangezien de tablet gecanceld zou zijn omdat Google ermee aan de slag zou gaan voor een eigen 7 inch Nexus tablet.

De Eee Pad MeMO 370T werd tijdens CES 2012 door Nvidia en ASUS gepresenteerd als een krachtige quad-core tablet die voor 249 dollar te koop zou zijn. Nou hoeft het een natuurlijk nog niet te betekenen dat het andere niet waar is. Wellicht dat het hier ook gewoon gaat om de 7 inch Nexus tablet. Er gaan namelijk al langer geruchten de ASUS de hardware partner is van Google voor de productie van dit apparaat. Daarbij zou het zomaar kunnen dat de twee tablets naast elkaar gelanceerd kunnen worden.

Dat Google een goedkope Android tablet op de markt wil brengen onder haar eigen ‘branding’ staat inmiddels wel vast. Volgens de laatste geruchten zou de prijs ergens tussen de 149 dollar en 199 dollar komen te liggen en kunnen we de tablet ergens in juli op de markt verwachten.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.