Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS houdt het spannend: Een tablet met Windows 8 en Android?

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2012, 17:12 CategorieAndroid

Tijdens de Computex 2012 beurs volgende week komt ASUS met een aantal nieuwe producten en om iedereen alvast lekker te maken publiceert de fabrikant een aantal teasers. Eerder deze week zagen we een teaser voorbij komen die deed vermoeden dat er een nieuwe Transformer tablet aankomt en vandaag zijn er teasers verschenen die een Windows en Android combinatie doen vermoeden.

Eerlijk gezegd is het niet eens een vermoeden want onderstaande teasers zijn zo vaag dat we er eigenlijk niks (of alles) van kunnen maken. De eerste video heeft de titel “When two sides unit” en toont twee kanten van een poster; een met Tai en een met Chi. Wanneer de poster snel gedraaid wordt verschijnt de zin Tai Chi. De tweede video zegt (wellicht) iets meer en heeft als titel “All-in-one is no longer in one”. Hierin zien we druppels water die samen één druppel vormen en vervolgens wordt deze druppel uit elkaar getrokken en verschijnen er twee druppels, één met een Windows logo en één met een Android logo.

When two sides unit

All-in-one is no longer in one

Hier zou je uit op kunnen maken dat ASUS plannen heeft voor een tablet (of notebook, of PC) die draait op zowel Windows als Android. Eerdere lanceerde ViewSonic eenzelfde concept met de ViewPad 10Pro. Met de komst van Windows 8 wordt het voor tablet fabrikanten wel makkelijker om Windows op een tablet te installeren. Waar ze voorheen nog gebonden waren aan een Intel x86 processor kan Windows 8 ook op tablets met een ARM processor draaien in de vorm van Windows RT.

Aan de andere kant kan het ook gewoon gaan over het feit dat ASUS zich richt op zowel Windows als Android maar met aparte producten die qua specificaties nagenoeg overeenkomen. Voor ieder wat wils dus. Computex 2012 gaat volgende week van start en dan pas zullen we zeker weten wat ASUS voor de komende maanden in petto heeft.

Bron: Techinstyle Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.