Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Pad Haven Sleeve en VersaSleeve hoezen voor de Transformer tablets

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2012, 16:30 CategorieAccessoires

ASUS heeft onlangs de Transformer Pad 300 als nieuwste telg van de Transformer familie gelanceerd. Bij de introductie van een nieuw apparaat horen natuurlijk fraaie accessoires. Zo heeft ASUS de Pad VersaSleeve en de Pad Haven Sleeve hoezen ontwikkeld, welke geschikt zijn voor zowel de Transformer Prime (TF201) als de Transformer Pad 300 (TF300T).

De Pad VersaSleeve is de meest geavanceerde hoes en vooral gericht op de zakelijke gebruiker. Zo kan de hoes middels een aantal vouwen ervoor zorgen dat de tablet in een hoek geplaatst wordt en zijn er aan de binnenzijde vakjes gemaakt waarin je onder meer je visitekaartjes, een SIM-kaart en een stylus kwijt kunt. Ook moet de hoes beschermen met zacht polyester microvezel en fluweel. De Pad VersaSleeve heeft een afmeting van 26.8 x 20.5 x 1.6 cm en weegt 266 gram. Deze hoes wordt door ASUS momenteel aangeboden voor 44,99 euro.

De Pad Haven Sleeve is wat minder uitgebreid maar biedt wel een fraaie bescherming voor je tablet. Het sterke Sterk 1680D polyester moet in combinatie met een microvezel geborstelde binnenkant zorgen voor een optimale bescherming en duurzaamheid. De Pad Haven Sleeve heeft een afmeting van 31.5 x 18.7 x 3.3 cm en weegt 307 gram. De hoes kost via ASUS momenteel 29,99 euro.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.