ASUS toont teaser voor nieuwe Transformer tablet

28 mei 2012 1 Minuut 2 Reacties
ASUS-teaser-computex

De Transformer Pad 300 en de Transformer Pad Infinity zijn blijkbaar niet de enige Transformer tablets die ASUS voor dit jaar in de planning heeft staan. De fabrikant heeft namelijk een teaser gepubliceerd waarin gesproken wordt over de introductie van " the truly incredible Next Transformations" tijdens Computex 2012. Gaat ASUS de Transformer Pads nu al vervangen?

De kans is klein dat dit gebeurt maar wat ASUS dan wel in petto heeft blijft een raadsel. Het zou zomaar over de Transformer Pad Infinity (TF700T) kunnen gaan, wat op zich wel een domper zou zijn aangezien we deze inmiddels al vaak voorbij hebben zien komen. Het lijkt waarschijnlijker dat ASUS hier doelt op een compleet nieuw Transformer model, wellicht met Windows 8 als besturingssysteem. De nieuwe software van Microsoft is nog niet officieel gelanceerd maar ASUS zou alvast de hardware die we kunnen verwachten kunnen tonen.

In de teaser wordt, zoals tegenwoordig in elke teaser, gesproken over de ‘cloud‘: “The shape of the cloud is ever-changing, beyond time and boundaries.” Ook dit kan weer van alles betekenen maar het lijkt erop dat de fabrikant apparaten met elkaar wil gaan verbinden middels de cloud en ook de cloud-functies uit zal breiden.

Tijdens Computex 2012, welke 4 juni van start gaat, krijgen we meer te horen. De verwachting is dat veel fabrikanten hun eerste Windows 8 producten zullen tonen.

Bron: eeePC

Reacties (2)