Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS toont teaser voor nieuwe Transformer tablet

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2012, 14:26 CategorieHardware

De Transformer Pad 300 en de Transformer Pad Infinity zijn blijkbaar niet de enige Transformer tablets die ASUS voor dit jaar in de planning heeft staan. De fabrikant heeft namelijk een teaser gepubliceerd waarin gesproken wordt over de introductie van ” the truly incredible Next Transformations” tijdens Computex 2012. Gaat ASUS de Transformer Pads nu al vervangen?

De kans is klein dat dit gebeurt maar wat ASUS dan wel in petto heeft blijft een raadsel. Het zou zomaar over de Transformer Pad Infinity (TF700T) kunnen gaan, wat op zich wel een domper zou zijn aangezien we deze inmiddels al vaak voorbij hebben zien komen. Het lijkt waarschijnlijker dat ASUS hier doelt op een compleet nieuw Transformer model, wellicht met Windows 8 als besturingssysteem. De nieuwe software van Microsoft is nog niet officieel gelanceerd maar ASUS zou alvast de hardware die we kunnen verwachten kunnen tonen.

In de teaser wordt, zoals tegenwoordig in elke teaser, gesproken over de ‘cloud‘: “The shape of the cloud is ever-changing, beyond time and boundaries.” Ook dit kan weer van alles betekenen maar het lijkt erop dat de fabrikant apparaten met elkaar wil gaan verbinden middels de cloud en ook de cloud-functies uit zal breiden. 

Tijdens Computex 2012, welke 4 juni van start gaat, krijgen we meer te horen. De verwachting is dat veel fabrikanten hun eerste Windows 8 producten zullen tonen.

Bron: eeePC

 • Delen:

Reacties

 1. Tom
  28 mei, 2012 om 14:47

  “Blijf niet op 1 vorm hangen, pas het aan en bouw je eigen”.
  De cloud betekent gewoon wolk. Een wolk blijft veranderen, net als de Asus Transformer tablets. Bouw je eigen tablet. Lees: Design je eigen tablet. Het lijkt erop dat ASUS net als dat je je eigen Nike of All Star schoenen kunt designen, wilt introduceren dat je je eigen ASUS tablet kunt designen. Kortom: Design je tablet. Als iedereen dat doet, blijft elke tablet “uniek”, net als een wolk. Een wolk die blijft veranderen is dan eigenlijk wel een verkeerde vergelijking.

  Al snap ik dan niet waar de “Next Transformations” op slaat..

  Misschien dan toch inderdaad een Windows 8 tablet met cloud storage.. We zullen het over een paar dagen zien.

  Samenvatting van mijn reactie: Wat probeert ASUS met die mysterieuze filmpje te zeggen?

  • Martijn Chel
   28 mei, 2012 om 14:49

   Ik denk dat ASUS het toch heeft over het (zoals altijd) Transformeren van je tablet in een ‘laptop’. Dat is het ‘build your own’ gedeelte.
   Maar goed, je kunt er natuurlijk van maken wat je wilt.. :) Eigenlijk is er helemaal niks duidelijk en wachten we lekker af.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.