Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Infinity Pad (700) lancering dichtbij

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2012, 19:15 CategorieAndroid

Naast de onlangs gelanceerde Transformer Pad 300 heeft ASUS nog een Transformer tablet gepland staan voor dit jaar. De Transformer Pad Infinity is de opvolger van de Transformer Prime en is uitgerust met heel wat high-end specificaties zoals een quad-core Tegra 3 processor, een Full HD Super IPS + display en een 8 megapixel camera aan de achterzijde.

In de VS is de tablet inmiddels opgedoken bij de FCC keuringsinstantie. Hier wordt de tablet voor lancering gekeurd wat betreft de draadloze technieken en voorzien van officiële identificatiecodes. Daarbij houdt een verschijning bij de FCC in dat de tablet binnen niet al te lange tijd op de markt zal verschijnen. De Transformer Pad Infinity, officieel ook wel de TF700T genoemd, is een van de meest geavanceerde Android tablets die we dit jaar op de markt kunnen verwachten.

Specificaties

Qua specificaties beschikt de tablet onder meer over Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een Super IPS+ display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een 1.6GHz quad-core Tegra 3 processor, een 8 megapixel camera met HD video opnamen, 1GB aan werkgeheugen, Wifi, Bluetooth 4.0, een microSD card reader en een HDMI aansluiting. Daarbij kun je vanzelfsprekend weer voor een keyboard dock kiezen waarin onder meer een extra batterij, een SD card reader en een USB aansluiting verwerkt zitten.

Overigens wordt er ook een 4G/3G variant gelanceerd maar deze zal niet beschikken over den Tegra 3 quad-core processor. In plaats daarvan krijg je een 1.5GHz dual-core Qualcomm S4 Snapdragon processor. Ook de Bluetooth versie is anders, namelijk versie 2.1.

Bekijk alle specificaties, nieuwtjes en reviews op de productpagina van de Transformer Pad Infinity.

Alternatieven

Toch is de Transformer Pad Infinity niet de enige high-end Android tablet die de markt binnenkort zal bereiken. Zo worden ook de Acer Iconia Tab A700 en de Huawei MediaPad 10 binnenkort verwacht. Beide modellen beschikken over een quad-core processor en een Full HD display. Meer informatie over deze Android alternatieven vind je in dit artikel. Vergelijk alle specificaties van deze tablets met die van de Transformer Pad Infinity op deze pagina.

Transformer Pad Infinity in Nederland

In Italië verscheen vorige maand het bericht dat de Transformer Pad Infinity half juni op de markt zou moeten verschijnen maar ASUS Benelux houdt nog steeds vast aan het derde kwartaal van dit jaar. Dit zou betekenen dat de tablet waarschijnlijk ergens in juli op de Nederlandse markt verschijnt. Ook werd in Italië gesproken over een prijs van 499 euro voor de 32GB Wifi-only variant zonder dock. Voor het dock zou 149 euro extra betaald moeten worden.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.