Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bang & Olufsen lanceert BeoPlay A3 iPad speaker

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2012, 12:26 CategorieAccessoires

Bang & Olufsen kennen we als high-end fabrikant van video- en audioapparatuur voor in de huiskamer, maar de laatste jaren richt het merk zich ook op mobiele producten. Zo heeft B&O vorige week het BeoPlay A3 luisprekerdock voor de iPad gelanceerd. Deze prijzige accessoire voor je iPad heeft een apart design waarin de iPad geplaatst kan worden.

De B&O BeoPlay A3 kan in verschillende posities geplaatst worden en de audioweergave wordt aangepast aan de positie waarin de iPad zich bevindt middels de Adaptive Stereo Orientation techniek. Ook de audiokwaliteit moet, zoals we gewend zijn van B&O, hoogwaardig zijn. De speaker maakt gebruik van een omnidirectionele 2 inch subwoofer, en 1.25cm tweeteers die zich in de hoeken bevinden. In de luidspreker bevindt zich een batterij die tot 5 uur mee kan gaan en zodra de set op een stopcontact aangesloten wordt kan ook de iPad opgeladen worden.

Je kunt het dock in posities plaatsen voor het luisteren van muziek, het weergeven van video’s, het spelen van een game of het lezen van een e-book. Met een gewicht van 1.5 kilo is de speaker redelijk draagbaar en dus ook op schoot te gebruiken. 

Vanaf 21 mei is de BeoPlay A3 te koop voor een adviesprijs van 699 euro. In eerste instantie verschijnt alleen een zwarte versie maar later dit jaar moet ook een witte variant verschijnen.

Bron: Ubergizmo

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.