Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #34

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2012, 13:01 CategorieAndroid

Het is weer maandag middag en dus weer tijd voor de wekelijkse podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we een volle agenda met onder meer het huidige marktaandeel van de iPad tegenover het marktaandeel van Android, de inkomsten en verkopen van Android apps tegenover de inkomsten en verkopen van iOS apps, twee interessante hacks voor de iPad, en vier Android alternatieven voor de iPad met hoge resolutie display. Daarnaast kijken we naar de eerste review van de ASUS Padfone, bespreken we de uitrol van de eerste 4G netwerken in Nederland en hebben we het over TV series en films kijken op je tablet.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Externe artikelen

  • 15 miljard app downloads voor Android, maar wordt er ook wat verdiend
  • iPad verantwoordelijk voor 94 procent mobiel tablet internetverkeer
  • De tabletmarkt

Applicaties

Het App segment is deze week weer verzorgd door Nathan van Digimind.nl.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.