Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #36

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2012, 12:58 CategorieAndroid

Nadat we vorige week een podcast overgeslagen hebben zit de podcast deze maandag weer vol nieuwtjes. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het onder meer over de prijsdaling in Nederland van de Samsung Galaxy Tab 2 tablets, de aanpassingen die Samsung doorgevoerd heeft in de Galaxy Note 10.1 en de lancering van de nieuwe Toshiba AT300 tablet. Verder bespreken we de Android 4.0 updates voor een aantal tablets, kijken we kort naar de review van de Yarvik TAB468 budget tablet en hebben we het over het feit dat Android helemaal niet zo gratis voor fabrikanten is als gedacht werd.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Applicaties

Het App segment is deze week weer verzorgd door Nathan van Digimind.nl.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.