Eén op de vier vrouwen gaat liever met de tablet dan met de man naar bed

08 mei 2012 1 Minuut 2 Reacties
tablet-in-bed

Meestal zijn de onderzoeken die voorbij komen gericht op serieuze zaken als marktaandelen, gebruik van internet en het downloaden van apps. Toch komt er soms een onderzoek voorbij waarbij de resultaten wat vermakelijker zijn. Zo heeft Yahoo een enquête gehouden onder 2.000 Amerikanen die een aantal aparte vragen voorgeschoteld kregen.

/p>

Dat tablets populair zijn weten we inmiddels wel door alle serieuze onderzoeken. Zo gebruikt 62 procent van de tablet bezitters de tablet dagelijks met een gemiddelde van 2.4 uur per dag. Maar, hoe afhankelijk zijn consumenten dan van deze apparaten? Volgens de conclusies het onderzoek van Yahoo naar de voorkeuren van tablet-gebruikers is de tablet behoorlijk belangrijk.

De resultaten tonen aan dat Amerikanen eerder over een tablet zouden vechten dan over de afstandsbediening voor de TV. 15 procent zou zelfs zover gaan om de auto op te geven om de tablet te mogen houden. Nou is dat wellicht niet heel realistisch maar als 15 procent de auto zou laten staan betekent dit 45 miljoen minder auto’s op straat en 270 miljoen ton minder aan CO2 uitstoot.

Andere opvallende cijfers zijn dat een derde van de mannen met een tablet het apparaat meeneemt naar de WC/badkamer. Bij de vrouwen ligt dit percentage op 40 procent. Wellicht interessanter is dat een kwart van de ondervraagde vrouwen graag sex op zouden willen geven om zo de tablet te mogen houden. Niet geheel verrassend ligt dit percentage bij mannen op maar 13 procent. Ook wordt de tablet momenteel al door 91 procent van de tablet bezitters in bed gebruikt.

Reacties (2)