Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu roadmap toont Windows 8 en Android tablets voor 2012

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2012, 0:19 CategorieAndroid

Fujitsu heeft de smaak van tablets goed te pakken. De fabrikant komt namelijk dit jaar nog met vier nieuwe tablets. In een uitgelekte roadmap van het bedrijf, welke Notebookitalia in handen heeft gekregen, staan twee nieuwe Android tablets en twee tablets met het nog te lanceren Windows 8 besturingssysteem van Microsoft.

Fujitsu richt zijn pijlen dus zowel op Android als op Windows 8. De eerste tablet die moet verschijnen gaat onder de naam “Bacura” en is een 10 inch high-end Android tablet. Waarschijnlijk gaat het om de Stylistic M532 die we eerder dit jaar al tegenkwamen. Op de roadmap staan een lancering in het eerste kwartaal van dit jaar maar de tablet moet nog in Nederland verschijnen. Daarna is het de beurt aan een Volume Android slate (tablet) waar we tot op heden nog niks over gehoord hebben. Dit model heeft een 10 inch display.

Qua Windows 8 krijgen we eind derde kwartaal of begin vierde kwartaal de eerste Fujitsu tablets te zien. Op de roadmap wordt gesproken over een 10.1 inch Stylistic Q5xx wat waarschijnlijk de Windows 8 opvolger is van de Stylistic Q550 die al een tijdje in Nederland te koop is. Iets later moet er een “New performance Slate with attachable keyboard” verschijnen die ook draait op Windows 8. Dit zal een model zijn dat in de stijl van de ASUS Transformer series.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.