Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Glashart Media lanceert TV App voor Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2012, 10:20 CategorieAndroid

Je kunt er helaas geen live TV mee kijken maar klanten van Glashart Media kunnen vanaf nu de gratis Glashart Media TV App voor Android tablets downloaden waarmee de settop box overal te bedienen is en toegang wordt gegeven tot een uitgebreide TV gids. Verder is het middels de app mogelijk herinneringen in te stellen en opnames op afstand te beheren.

Middels de Glashart Media TV App kunnen meerdere settopboxen in huis gekoppeld worden en je hoeft maar één keer in te loggen. Vervolgens kom je in een persoonlijk overzicht, het ‘dashboard’, waar je in één oogopslag kunt zien wat er op TV is en wat er op TV komt. Je kunt je favoriete kanalen instellen, een eigen volgorde bepalen, via de Android tablet zappen naar een andere zender, door de TV gids bladeren, details en informatie van programma’s bekijken en herinneringen op je TV en tablet laten verschijnen wanneer je favoriete programma begint.

Mocht je over een Glashart Media harddisk recorder beschikken dan kun je ook de opnamen compleet beheren. Zo kun je zien wat er ingesteld staat, nieuwe opnamen inplannen, programma’s opnemen op afstand met één druk op de knop, een opgenomen programma afspelen op TV en live TV pauzeren middels de tablet.

De TV App voor Android is beschikbaar in de PlayStore en kan gebruikt worden op tablets met minimaal Android 3.0 en een (minimaal) schermformaat 1024×768/1280×768/1280×800 pixels.

Een Glashart Media TV App voor iPad is reeds enige tijd beschikbaar in de Apple AppStore. Glashart Media zal in de komende tijd nieuwe features blijven ontwikkelen, zoals bladeren door het videotheek en gemist aanbod, socialmedia integratie en live TV kijken.

Glashart Media levert radio-en televisie diensten via de volgende serviceproviders; XMS, Lijbrandt, Edutel, OnsBrabantNet, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven, KickXL, Solcon, Concepts-ICT, Lijbrandt Telecom, Tweak, Helden van Nu en Fieber.

 • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

 1. a.spitters
  10 juli, 2014 om 12:33

  De app van glashart media kan ik niet downloaden de app is op mijn tablet incompatibiliteit
  ik heb een samsung tablet tab 3 8.00
  Mijn provider is on.nl
  volgens mij voldoe ik aan alle voorwaarde maar niemand kan mij helpen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.