Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Happiness 2.0’ strategie moet van 2012 het jaar van ASUS maken

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2012, 15:10 CategorieHardware

ASUS verwacht veel van 2012 als we kijken naar de tabletmarkt. De fabrikant heeft een speciale ‘Hapiness 2.0’ strategie uitgedacht die de consument helemaal moet overtuigen om voor ASUS producten te gaan. Dit alles moet bereikt worden middels de lancering van zogenaamde ‘Hero’ producten als de Padfone en de Transformer Pad Infinity.

De Taiwanese fabrikant liet deze week weten dat er veel van het tweede kwartaal van dit jaar verwacht wordt. De afgelopen kwartalen waren beter dan de kwartalen een jaar eerder en deze trend moet doorgezet worden. Het tweede kwartaal verwacht ASUS dan ook 1.2 miljoen tablets te verkopen. Een aantal elementen die hiervoor moeten gaan zorgen zijn een indrukwekkend design, optimale klantenservice, high-end prestaties qua geluid, camera en touch, en het gebruik van cloud diensten. ASUS wil gaan van de ‘Search of the incredible’ naar ‘Customer happiness’. 

Uit de slides die ASUS tijdens de presentatie van deze plannen toonde blijkt ook dat er een Padfone 2 op het programma staat. Deze versie komt waarschijnlijk grotendeels overeen met de (nog te lanceren) Padfone maar zal voorzien zijn van een 4G/LTE module voor sneller mobiel internet.

 • Delen:

Reacties

 1. tristan
  03 mei, 2012 om 19:36

  ok dan
  martijn ik heb even een vraagje aan je:
  zijn er bij dixons al sleeves of casings voor de pad 300 want ik wil er graag een casing of sleeve voor zonder naar breda te hoeven gaan (mediamarkt, mycom)

  zou je alsjeblieft een reactie terug willen doen

  • Martijn Chel
   03 mei, 2012 om 19:49

   Wat dat betreft weet ik net zoveel als jij helaas. Op de website zie ik niets specifieks voor de Transformer 300. Je zou eens bij Tabletcenter kunnen kijken.

 2. Rudy
  04 mei, 2012 om 12:46

  Of ze het dit jaar gaan maken, bij mij niet in ieder geval.
  Na het probleem met gps/wifi had ik mijn bestelling geanuleerd en wilde wachten op de prime.
  Toen dat het 3e kwartaal werd heb ik een IPad gekocht met de bedoeling dat die voor mijn partner zou worden en ik wacht wel op de nieuwe Asus.
  Toen kwam de in mijn ogen slechte aanpassing/oplossing van het probleem, en was ik klaar met asus.
  Ondertussen heeft nu de 2e IPad zijn intrede in ons huis gedaan.
  Ik was nooit een apple liefhebber en ik kan best wat min puntjes verzinnen (USB of SD card b.v.) maar het werkt gewoon goed.
  De android update problemen zijn nog niet over en met de herfst komt alweer de nieuwe versie.
  Dus een Asus nee voor mij niet meer.

  • Rudy
   04 mei, 2012 om 12:50

   PS. ik bedoelde natuurlijk de ASUS Transformer Pad Infinity 700 en niet de prime.

 3. Jelle
  04 mei, 2012 om 22:06

  Van asus happiness is hier ook geen sprake van bij mij. Voor de tweede keer de asus transformer voor reparatie. Ik zit nu achter de new iPad. Lekker stabiel.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.