Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Keyboard case voor de Archos Arnova 9 G2 en Arnova 9 G3

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2012, 11:23 CategorieAccessoires

Archos ziet het succes van de ASUS Transformer series en brengt daarom een lichtgewicht QWERTY keyboard op de markt dat tegelijkertijd een case voor de tablet is. Eind april dook deze keyboard case van Archos op welke compatibel is met de populaire Arnova 9 G2 tablet van vorig jaar en de nieuwe Arnova 9 G3 tablet.

Inmiddels is de case al zo’n maand bij Amazon UK te bestellen maar nog niet in Nederland te koop. Het Franse Arctablet heeft er in een handen gekregen en er een korte review van gemaakt. Volgens de website is de keyboard case van hoge kwaliteit met een fraai uiterlijk. Ook is het keyboard perfect voor gebruik met twee handen, werkt het comfortabel en zit er voldoende ruimte tussen de toetsen.

Toch zijn er ook wat minpunten te vinden, zoals bepaalde toetsen die geen functie lijken te hebben of die een hele andere functie uitvoeren dan het symbool op het toetsenbord aangeeft. Daarbij kan de tablet maar in één positie geplaatst worden en kun je geen andere USB accessoires of een USB 3G dongle aansluiten aangezien het keyboard op de USB poort aangesloten zit.

De  Arnova Keyboard and Case voor de Arnova 9 G2 en 9G3 is momenteel alleen bij Amazon te bestellen voor omgerekend 50 euro. Wanneer de accessoire in Nederland verschijnt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.