Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG Optimus Pad wordt inmiddels voor spotprijzen verkocht

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2012, 19:32 CategorieAndroid

Als je nog op zoek bent naar een tablet met een 3D camera, 32GB aan opslaggeheugen en 3G module dan is de LG Optimus Pad wellicht wat voor je. Niet omdat deze nou zo fantastisch is, we hebben er immers sinds de lancering helemaal niks meer van gehoord, maar omdat LG blijkbaar van de voorraad af moet en de tablet dus voor spotprijzen te koop zet.

De Optimus Pad werd na de lancering voor belachelijke prijzen tussen de 800 en 900 euro verkocht (te koop gezet). Vanzelfsprekend heeft dit tot matige verkopen geleid waardoor er nog een heleboel apparaten in het magazijn zijn achtergebleven. Webshops in onder meer Duitsland en Oostenrijk zijn inmiddels begonnen met het afprijzen van de tablet. Zo kun je de Optimus Pad bij Amazon.de kopen voor een schappelijke 300 euro. De goedkoopste Optimus Pad in Europa is 287 euro wat een mooie prijs is voor een tablet met redelijke specs.

Hiervoor krijg je dan onder meer een 8.9 inch tablet met een IPS display, een 1GHz dual-core processor, twee 5 megapixel camera’s voor de 3D opnamen, een 3D brilletje, Wifi, 3G en 32GB aan opslaggeheugen. Qua besturingssysteem moet je het doen met Android Honeycomb en LG heeft nog niks laten weten over een mogelijke Android 4.0 ICS update.

In Nederland zijn de spotprijzen nog niet doorgevoerd. In onderstaande prijsvergelijking kun je zien dat de goedkoopste LG Optimus Pad momenteel 393 euro kost, wat overigens ook al de helft is van de introductieprijs.

Bron: Fudzilla   • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.