Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Live sport kijken op je tablet met de Sport 1 iPad applicatie

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2012, 12:37 CategorieApple

De sportzender Sport1 heeft applicatie voor de iPad ontwikkeld waarmee het mogelijk is live naar sportwedstrijden te kijken. De applicatie kan gratis gedownload worden in de iTunes Store en biedt onder meer nieuws, achtergronden en de TV gids. Wil je gebruikmaken van de live streaming van sportwedstrijden dan moet je hier voor betalen.

De gratis applicatie alleen biedt al een grote hoeveelheid informatie over verschillende sporten, maar het meest interessante is natuurlijk de mogelijkheid live naar voetbalwedstrijden, tenniswedstrijden, etc. te kunnen kijken. Je kunt 3,99 euro betalen om één sportwedstrijd te bekijken, of je kunt ervoor kiezen een maandabonnement af te sluiten wat je 12,99 euro kost. Met het maandabonnement krijg je toegang tot alle wedstrijden en evenementen die via de Sport1 kanalen uitgezonden worden.

De live sportwedstrijden kunnen via een Wifi-netwerk bekeken worden wanneer je thuis op de bank zit of in bed legt, maar ook wanneer je buiten de deur bent en verbonden bent met een 3G netwerk. Sport1 heeft het onderweg bekijken van wedstrijden eenvoudiger gemaakt door gebruik te maken van technieken die minder bandbreedte verbruiken. Toch zou de beeldkwaliteit nog steeds goed moeten zijn. 

De Sport1 app voor de iPad kun je hier (gratis) downloaden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.