Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech lanceert toetsenbord op zonne-energie voor Mac, iPad en iPhone

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2012, 12:52 CategorieAccessoires

Logitech heeft vandaag een nieuw toetsenbord gelanceerd dat met drie apparaten tegelijkertijd gebruikt kan worden. De Wireless Solar Keyboard K760 voor de Mac, iPad en iPhone is een uitbreiding van Logitech’s lijn met toetsenborden op zonne-energie dat tot nu toe bestond uit de Wireless Solar Keyboard K750 en de Solar Keyboard Folio voor de iPad.

De Wireless Solar Keyboard K760 kan middels Bluetooth verbinding maken met maximaal drie apparaten. Om te schakelen tussen bijvoorbeeld je Mac en je iPad kun je eenvoudig een knop op het keyboard indrukken. Het toetsenbord beschikt over zonnecellen die de batterij opladen in alle lichtomstandigheden. Zowel bij veel als weinig licht en zowel binnenshuis als buitenshuis. Volledig opgeladen werkt het toetsenbord ten minste drie maanden, zelfs in volledige duisternis (gebaseerd op een gemiddeld gebruik van acht uur per dag).

De Logitech Wireless Solar Keyboard K760 beschikt over een slank, minimalistisch design en Mac-specifieke toetsen, waaronder de Command-, helderheid- en uitwerptoets. Het ontwerp van de toetsen moet typen comfortabeler en stiller maken, en zorgt voor meer snelheid en precisie dan typen op het scherm.

Het toetsenbord is naar verwachting beschikbaar vanaf juli 2012, voor een adviesprijs van 79,99 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Olaf Otten
    06 juni, 2012 om 1:24

    Qua kleur ziet dit keyboard er al een stuk beter uit, jammer dat hij nog niet verkrijgbaar is.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.