Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Maak zelf een versterker voor je iPad en verbeter het geluid

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2012, 14:35 CategorieAccessoires

Een probleem van tablets is dat de audioweergave gewoon niet optimaal is. De speakers zijn achterop de tablet geplaatst waardoor het grootste deel van het geluid van je af gericht wordt. Om het geluid van je tablet te verbeteren zijn er verschillende accessoires te koop, maar je kunt ook zelf aan de slag met een simpel stuk papier, karton of foam.

Het kost je een paar minuten, een beetje moeite en wellicht 1 euro aan materiaal, maar dan heb je ook wel een geluid dat wat beter klinkt en je bespaart 10 tot 20 euro door het zelf maken van deze accessoire. De website Instructables heeft een handleiding en korte video online gezet hoe je het geluid van je iPad kunt versterken. In de handleiding vind je een patroon wat je uit moet printen en vervolgens over moet trekken op het stukje foam, papier of karton. Voor het beste resultaat je gebruikmaken van een flexibel stukje foam.

Zodra je het patroon overgetrokken hebt knip je dit uit, maak je een snede in het midden en buig je het zoals in de video getoond wordt. Vervolgens plaats je de accessoire op de hoek van je iPad waardoor het geluid weerkaatst wordt in de juiste richting. Volgens de handleiding werkt dit zowel voor de tweede als de derde generatie iPad.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.