Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Media Markt jubileum actie: Korting op tablets

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2012, 17:04 CategorieActies

De Media Markt viert feest want het bedrijf bestaat 12,5 jaar. Om dit de vieren heeft de winkel elke week een aantal interessante jubileum acties en deze week is het de beurt aan een aantal tablets. De Samsung Galaxy Tab 10.1 en de ASUS Eee Pad Transformer zijn de twee tablets waar je vandaag en morgen korting op krijgt.

Samsung en MediaMarkt hebben samen een groot aantal acties lopen, op verschillende producten. Voor ons zijn vooral de tablets interessant natuurlijk. Zo krijg je vandaag en morgen korting op de Samsung Galaxy Tab 10.1 16GB Wifi-only variant en op de Samsung Galaxy Tab 10.1 16GB Wifi + 3G variant. Het eerste model is te koop in de zwarte kleur en heeft een prijs van 341 euro. De 3G variant is in het wit te koop voor 395 euro. Bekijk hier alle Samsung aanbiedingen voor deze week.

Mocht je liever een ASUS Eee Pad Transformer hebben dan kun je de 16GB Wifi-only variant aanschaffen voor 333 euro. Het mooie is dat dit model bij de meeste andere winkels uitverkocht is en inmiddels via een update draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Beide aanbiedingen gelden alleen vandaag en morgen (4 en 5 mei). Bekijk hier alle jubileum acties van deze week.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.