Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Medion LifeTab P9514 vanaf 23 mei bij de Aldi voor 379 euro

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2012, 12:14 CategorieHardware

De Medion LifeTab is dit jaar reeds twee keer bij de Aldi supermarkt te koop geweest en beide keren waren een groot succes. Om deze reden heeft Aldi besloten de tablet vanaf komende woensdag 23 mei wederom te koop aan te bieden. De prijs van de Android 3.2 Honeycomb tablet ligt nu 20 euro lager dan voorheen, op 379,00 euro.

Nadat de Aldi de LifeTab tweemaal uitverkocht had kwam de tablet ook beschikbaar in de webshop van Medion zelf. Het enige nadeel was dat Medion de prijs op 429,00 euro legde, 30 euro meer dan de Aldi vroeg. Vanaf komende woensdag kun je dus 50 euro besparen als je nog op zoek was naar een LifeTab. 379,00 euro is absoluut een aantrekkelijke prijs, zeker gezien de hoeveelheid functies, features, accessoires en aansluitingen die de LifeTab biedt. Bekijk onze uitgebreide review van de Medion LifeTab P9514 voor meer informatie over de prestaties en kwaliteit.

In Duitsland biedt de Aldi overigens al een nieuwe variant van de LifeTab aan. De LifeTab P9516 biedt een aangepast design, een USB host functie, een betere camera en een langere batterijduur. Het is onduidelijk of deze variant naar de Nederlandse tak van Aldi zal komen.

Bron: Aldi

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.