Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Neckermann geeft gratis tablet weg bij aankoop nieuwe TV

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2012, 10:57 CategorieActies

Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe TV en wellicht ook graag een tablet willen hebben, dan heeft Neckermann nu een interessante actie. Bij een groot deel van het LCD en plasma TV assortiment van Neckermann krijg je namelijk een gratis tablet. Het gaat om TV’s van onder meer Samsung, LG, Sony, Panasonic en Sharp.

Bij nagenoeg alle TV’s die meer dan 500 euro kosten krijg je een gratis Android tablet. Over de tablet zelf geeft Neckermann vrij weinig informatie. Het lijkt te gaan om een zogenaamde ‘budget tablet’ die qua uiterlijk veel overeenkomsten vertoond met tablets van Yarvik. Qua specificaties beschikt de tablet over Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Wifi, een capacitief display en een formaat van 7 inch. De waarde van de tablet, de adviesprijs dus, ligt volgens Neckermann op 149,95 euro.

Als het hier op een Yarvik tablet met 7 inch display en Android 4.0 gaat dan hebben we het waarschijnlijk over de TAB224 of TAB264. Meer informatie over de actie en alle modellen die binnen de actie vallen vind je op deze pagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.