Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nokia komt met een serie tablets en ‘hybride’ mobiele apparaten

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2012, 14:14 CategorieHardware

Over tablets van het Finse Nokia gaan al maanden geruchten en de CEO van het bedrijf heeft al bevestigd dat er aan gewerkt wordt. Toch hebben we nog niks concreets voorbij zien komen. Ook nu zijn het puur de woorden van Nokia’s chairman, Jorma Ollila. Hij belooft dat Nokia een complete serie van tablets en hybride mobiele producten zal lanceren om de concurrentie met Apple en Samsung aan te gaan.

Het zal je niet ontgaan zijn dat het de laatste tijd niet helemaal lekker draait bij Nokia. Het bedrijf verliest flink terrein in de markt voor mobiele producten dus is het tijd voor vernieuwing en innovatieve nieuwe producten. Tablets zijn hier volgens Ollila een belangrijk onderdeel van, maar ook hybride producten en verschillende formaten liggen in het verschiet. Wederom wordt niet gemeld wanneer we nu daadwerkelijk iets kunnen verwachten, maar volgens de laatste geruchten zou Nokia bezig zijn met een Windows 8 tablet. Op zich een logische ontwikkeling gezien de nauwe samenwerking met Microsoft. 

De eerste Windows 8 tablet van Nokia zou voorzien worden van een 10.1 inch display en draaien op een dual-core Qualcomm processor.

Bron: The Verge

  • Delen:

Reacties

  1. heico
    03 mei, 2012 om 15:47

    komt u maar……..windows8 word spannend.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.