Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Panasonic lanceert Eluga Live tablet met Android 4.0

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2012, 12:20 CategorieAndroid

Panasonic heeft vorig jaar al wat tablets op de markt gebracht maar deze waren vooral gericht op de zakelijke gebruiker. Deze week introduceert de fabrikant de Eluga serie welke gericht is op de consument en ervoor moet zorgen dat Panasonic voet aan de grond krijgt in de markt voor mobiele producten.

De Eluga serie bestaat uit een aantal smartphones en een Eluga Live tablet, allen draaiend op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De enige specificatie die de tablet onderscheidt van de concurrentie is een uitschuifbare antenna waarmee je TV uitzendingen kunt ontvangen. Helaas werkt deze feature alleen met de NTT Docomo provider in Japan en blijft er voor andere weinig bijzonders over. Zo beschikt de tablet over een 10.1 inch display, een 1.2GHz dual-core processor, een speciale Docomo Palette UI interface over Android 4.0, 1GB aan werkgeheugen, een microSD card reader, een USB poort, een camera aan de voorzijde en DLNA streaming.

Voorlopig wordt de Eluga Live tablet alleen in Japan gelanceerd en gezien de minimale specificaties is de kans klein dat Panasonic een vuist kan maken in de globale tabletmarkt.

Bron: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.