Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PlayStation games spelen op de BlackBerry PlayBook

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2012, 11:47 CategorieApplicaties

Er zijn een aantal redenen om een BlackBerry PlayBook te kopen, zoals de lage prijs, de synchronisatie met je BlackBerry smartphone en de mobiliteit van een 7 inch tablet, maar daar komt nu een extra reden bij. Mocht je graag PlayStation games spelen en heb je ervaren met emulators dan kun je vanaf nu ook mobiel spelen middels de PlayBook.

De PCSX PlayStation emulator is, zoals de naam al aangeeft, een emulator die ervoor zorgt dat games van de eerste generatie Playstation op de tablet gespeeld kunnen worden. Onderstaande video toont wat de mogelijkheden zijn. Helaas is de grafische kwaliteit van PS1 games niet denderend, wat we ook al bij de Sony Tablet S zagen, en besturing vindt nog steeds plaats via onscreen knoppen in plaats van met een fysieke controller.

Je moet er wel wat moeite voor doen aangezien je een eigen PlayStation BIOS nodig hebt en image files van de games moet gebruiken. Daarbij worden niet alle games ondersteund. Mocht deze illegale weg niks voor jou zijn dan kun je wachten op de officiële release van PlayStation games op tablets. Sony heeft namelijk al laten weten licenties te willen gaan verkopen voor deze functie.

Meer informatie vind je op het CrackBerry forum.


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.