Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Reviews: Namaak Smart Cover & TabCover full body cover voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2012, 18:52 CategorieAccessoire reviews

Het was er eventjes niet van gekomen maar vandaag kan ik eindelijk weer twee korte videoreviews met jullie delen. Ik ben bezig een to-do lijstje met een aantal interessante accessoires af te werken en vandaag heb ik de reviews van de eerste twee producten afgerond. Een namaak versie van de Apple Smart Cover en de TabCover met full body bescherming, beiden van Tabcovers.nl en geschikt voor de iPad 2 en iPad 3. 

Namaak smartcover – €29,95

Van de Smart Cover zijn er een hoop rip-offs op de markt, en dit is er eentje van. Deze is te koop voor 29,95 euro en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het design en principe is erg goed gekopieerd maar helaas zijn er materialen van veel minder hoge kwaliteit gebruikt, wat wat mij betreft uiteindelijk resulteert in een negatief koopadvies.

TabCover full body bescherming – €49,95

Dit is een eigen merk cover die Tabcovers.nl verkoopt. Er is dus geen duidelijk merk of naam maar dat maakt het ding niet minder mooi. Dit type case heeft doorgaans mijn voorkeur en hoewel ik de kleur van het review model zelf niet zo heel mooi vind zal het niet heel lang duren voordat een zwarte of rode versie mijn huidige favoriet (Choiix cover) gaat vervangen. Met 49,95 euro is het wel een case die aan redelijk duur genoemd kan worden maar hij doet qua look&feel niets onder voor vergelijkbare cases in deze prijsklasse (Marware CEO, Switcheasy Canvas). 

Abonneer je op onze YouTube-Playlist met iPad accessoire reviews om op de hoogte te blijven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.