Samsung begint uitrol Android 4.0 voor de Galaxy Note

10 mei 2012 1 Minuut 10 Reacties
Galaxy-Note-wit

Afgelopen dinsdag verscheen er al een video waarin we de Galaxy Note phablet voorbij zagen komen, compleet met Android 4.0 Ice Cream Sandwich update. Inmiddels bevestigen gebruikers uit verschillende landen via social media dat Samsung is begonnen met de uitrol. Of ook Nederland vandaag aan de beurt komt is nog niet duidelijk.

Onder meer gebruikers uit Italië en Noorwegen laten vanmorgen weten dat e een meldin voor een automatische update ontvangen hebben. Deze update zal de Android 2.3 Gingerbread versie vervangen voor Android 4.0 ICS. Daarbij heeft Samsung wederom de TouchWiz interface toegevoegd waardoor de verschillen minimaal zullen zijn. Verder zijn er verbeteringen doorgevoerd in de S Note en Memo applicatie, en heeft Samsung zoals beloofd de Premium Suite uitgerold. De Premium Suite moet een aantal nieuwe en speciaal ontwikkelde applicaties voor het apparaat en de bijbehorende S-Pen brengen. Meer over de Premium Suite vind je in dit artikel.

Wanneer de update in Nederland beschikbaar is, is nog onduidelijk. Dit kan nog een paar dagen tot weken duren aangezien dit mede afhankelijk is van providers en tests die uitgevoerd moeten worden.

Reacties (10)