Samsung Galaxy Note met Android 4.0 ICS opgedoken in video

08 mei 2012 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy-Note-wit

Samsung in langzaam maar zeker begonnen met de uitrol van Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor haar Galaxy smartphones en tablets. Vorige week gaf de Canadese tak van de fabrikant aan begin deze maand de uitrol naar diverse apparaten te starten en inmiddels lijkt de update ook in de Verenigde Staten klaar te staan.

In de VS is een video opgedoken waarin de populaire Samsung Galaxy Note smartphone/tablet draait op de nieuwste versie van Android. De video komt van een AT&T evenement in de VS en hoewel het verschil met de voorgaande softwareversie van de Note minimaal is door de toevoeging van de TouchWiz interface, is het duidelijk dat het hier om Android 4.0 gaat. Niet alleen is dit te zien in de systeeminstellingen, ook zie je bijvoorbeeld de ‘instellingen’ optie nu in de drop-down notificatiebalk zitten.

In de VS lijkt de update voor de eerste apparaten dus klaar te staan. Wanneer Samsung in Nederland met de uitrol begint is niet duidelijk aangezien de datum van uitrol vaak mede afhankelijk is van de telecomproviders.

Bron: AndroidCentral

Reacties (0)