Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony begint Nederlandse uitrol Android 4.0 voor de Tablet S en Tablet P

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2012, 11:25 CategorieAndroid

Eind vorige maand begon Sony de uitrol van de Android 4.0 update voor de Tablet S in de VS en Japan, en de komende dagen zal de update ook in Nederland verschijnen. Sony heeft zojuist een persbericht de deur uitgedaan waarin de update voor de Tablet S en Tablet P aangekondigd wordt. Deze moet eind mei voor de Nederlandse gebruikers via een Over The Air update verschijnen.

De update brengt de versie van Android naar 4.0.3 en moet zorgen voor verschillende verbeteringen. Zo wordt de interface gestroomlijnder en kun je nu mappen met diverse apps maken via ‘drag&drop’. Ook zijn er meer multi-taskmogelijkheden en een verbeterde browser waarmee pagina’s zijn op te slaan om deze later offline, als Wifi niet beschikbaar is, te bekijken. Daarnaast biedt Sony met de update direct toegang tot het geheugen op de SD kaart en daarbij betere opties om foto’s en video’s te bekijken. Ook is een klein menu toegevoegd met veelgebruikte Apps (‘Small Apps’).

De Sony tablets zijn beide aparte apparaten. De Tablet S is namelijk vormgegeven als een opgevouwen magazine met een 9.7 inch display en de Tablet P beschikt over twee 5.5 inch displays die dichtgeklapt kunnen worden als een brillendoos.

Deze update is beschikbaar vanaf eind mei. Bezitters van een Tablet S en een Tablet P krijgen automatisch bericht.

 • Delen:

Reacties

 1. zekitez
  31 mei, 2012 om 20:01

  Is uitgekomen op 31 mei….

  • Martijn Chel
   31 mei, 2012 om 20:06

   Thanks!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.