Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spotify lanceert applicatie voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2012, 14:50 CategorieApple

We hebben er lang op moeten wachten maar gisteren heeft Spotify dan eindelijk een applicatie voor de iPad uitgebracht. Voorheen was de app alleen geschikt voor de iPhone en was er een app voor Android toestellen. Vanaf nu kunnen alle iPad-bezitters die een Spotify Premium abonnement hebben van de dienst gebruikmaken.

Voor diegenen die het nog niet weten: Spotify is een zeer populaire dienst waarmee muziek kunt kunt streamen naar al je apparaten in huis. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een Spotify account. Gezien de populariteit van de dienst kon een iPad applicatie natuurlijk niet langer uitblijven en in de iTunes Store is de app nu dan ook gratis te downloaden. Eigenlijk is het geen nieuwe app maar is iPad ondersteuning toegevoegd binnen de bestaande app. Deze brengt onder meer een aantal bugfixes met zich mee en heeft een aangepaste interface voor gebruik op de iPad. 

De interface is volgens Spotify niet één op één opgeblazen vanuit de iPhone interface. Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd waardoor er meer overzicht in de interface is, social media beter geïntegreerd zijn en de zoekfunctie geoptimaliseerd is. Daarbij is het grafisch natuurlijk helemaal afgesteld op de hoge Retina resolutie van de nieuwe iPad.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.