Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ViewSonic toont teaser voor 22 inch Android ICS ‘tablet’

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2012, 14:29 CategorieAndroid

ViewSonic vindt blijkbaar dat een 13.3 inch tablet nog helemaal niet zo groot is. De fabrikant heeft namelijk deze week een teaser de deur uitgedaan waarin een 22 inch “smart business tablet monitor” getoond wordt die voorzien is van wat lijkt op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De ‘tablet’ moet volgende maand tijdens Computex 2012 getoond worden aan het publiek.

Het gaat waarschijnlijk nog niet om een product dat snel voor consumenten te koop zal zijn aangezien de tablet deel uitmaakt van de “Touch and Connect” series prototypes. Daarbij is het de vraag of we dit nog wel onder de term ‘tablet’ mogen laten vallen. Het gaat in principe om een 22 inch monitor met touchbediening en Android 4.0 ICS. Mobiliteit, een van de kenmerken van een tablet, is niet echt aanwezig. De verdere specs zijn momenteel nog onbekend maar deze zullen tijdens de Computex beurs duidelijk worden.

Naast deze monitor zal ViewSonic volgende maand ook een Windows 8 multi-touch display, nieuwe cloud computing oplossingen, high-end laser projectors en een ‘interactive electronic billboard’ presenteren.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.