Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Voorlopig toch geen Nokia tablets

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2012, 12:42 CategorieHardware

Vorige week sprak Nokia chairman Jorma Ollila zich nog uit over de toekomst van Nokia op het gebied van tablets en hybride apparaten, waaruit we de conclusie konden trekken dat de lancering van de eerste tablet niet lang meer op zich zou laten wachten. Jammer genoeg ontkracht een woordvoerder van Nokia de woorden van Ollila nu.

Ollila gaf vorige week aan dat tablets een belangrijk onderdeel zijn van de plannen van Nokia. Een woordvoerder van de Finse fabrikant laat nu tegenover eWeek weten dat dit helemaal niet hoeft te betekenen dat er binnenkort tablets van Nokia gelanceerd zullen worden. Er zijn inderdaad ontwikkelingen op dit gebied en dit houdt Nokia volgens de woordvoerder goed in de gaten, maar aankondigingen van tablets hoeven we voorlopig niet te verwachten.

Het lijkt erop dat men binnen Nokia ook niet echt één duidelijke lijn getrokken heeft over de toekomst, vooral het gebied van tablets. Vorig jaar verschenen uitspraken van een topman van Nokia Frankrijk dat er een Windows 8 tablet in ontwikkeling was, wat later door het Finse hoofdkantoor ook weer tegengesproken werd. Ook bracht Digitimes onlangs het bericht dat de eerste Nokia tablet eind 2012 zou verschijnen en zou draaien op Windows 8.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.