Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

15 TV zenders live kijken op je tablet met de Vodafone TV app

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2012, 14:04 CategorieAndroid

Vodafone richt zich sinds kort niet alleen maar op de mobiele markt maar ook op de TV markt. De provider biedt namelijk de Vodafone Thuis dienst aan waarmee middels het glasvezelnetwerk van KPN digitale TV ontvangen kan worden. Niet alleen kun je zenders ontvangen op je TV, ook op je tablet kun je middels de Vodafone Thuis TV app live 15 zenders bekijken.

De Vodafone Thuis TV app is beschikbaar voor de iPad en Android tablets en maakt het mogelijk onder meer de publieke omroepen, de zenders van RTL, de zenders van SBS en Eurosport live op je tablet te kijken. De app is een onderdeel van de Vodafone Thuis dienst en hiervoor hoeft niks extra betaald te worden. Wanneer je een programma op je tablet kijkt en toch wilt overschakelen naar het grote scherm kun je met een simpele swype beweging het beeld richting je TV gooien.

Verder maakt de applicatie het mogelijk de TV gids te bekijken, je mening over programma’s te delen via social media, opnamen in te stellen voor toekomstige programma’s middels de IPTV decoder en de IPTV decoder te bedienen. 

Vodafone Thuis is momenteel nog beperkt te ontvangen maar de provider heeft aangegeven het aantal huishoudens dat van de dienst gebruik kan maken in de komende maanden uit te breiden tot één miljoen.

Meer over Vodafone Thuis en de TV app kun je lezen op deze pagina.

Via: TotaalTV

 • Delen:

Reacties

 1. Bart Schoeber
  16 augustus, 2012 om 8:51

  Waarom lees ik nergens dat deze app alleen maar werkt met een ipad en een Samsung Galaxy. Of is dit niet zo? Ik vind dit een groot nadeel. Heeeel erg graag reactie hierop

  • Sam Rijver
   16 augustus, 2012 om 10:01

   Ik heb de app op verschillende Android tablets geprobeerd en hoewel niet ideaal werkt het wel bijna altijd. Soms is het schalen nog wel wat beroerd en is de tekst dus ietwat lastig te lezen. Eenmaal fullscreen in een stream/live tv dan heb je er geen last meer van. Uitzondering hierop lijkt op dit moment in ieder geval de Transformer Infinity. Daar werkt de app wel maar kan je haast geen teksten lezen en is fullscreen niet goed (halve scherm ongeveer).

   • Sam Rijver
    16 augustus, 2012 om 10:02

    O crap dit gaat om een andere app. Ik las het verkeerd. Je m’excuse. Ik zal het eens proberen te checken en dan laat ik je het weten. Mijn eerste reactie ging om de KPN app.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.