Acer Iconia Tab A700 volgende week te koop voor 499 euro

14 juni 2012 1 Minuut 13 Reacties
Acer-Iconia-Tab-A700

Gisteren verscheen de Acer Iconia Tab A700 al in de VS en eerder deze week doken de eerste Duitse hands-on video's op. Vandaag laat Acer Nederland aan ons weten dat het nieuwe high-end model met quad-core processor en Full HD display ergens volgende week in Nederland moet verschijnen voor een adviesprijs van 499 euro.

Dat je de tablet vanaf volgende week in Nederland kunt kopen is natuurlijk positief maar de prijs is een punt dat in negatieve zin opvalt. In Duitsland wordt de tablet namelijk verkocht voor 479 euro, toch weer 20 euro minder, en in de VS kun je de tablet voor omgerekend 359 euro kopen. In Italië is de tablet inmiddels opgedoken voor 469 euro. Het gaat hier in alle gevallen om de 32GB Wifi-only variant.

Sommige Nederlandse retailers hebben de Iconia Tab A700 inmiddels online geplaatst en bieden dan ook de mogelijkheid de tablet te pre-orderen. Bij Tabletcenter, Informatique, Yorcom en MaxICT kan de tablet reeds besteld worden, alle retailers hanteren momenteel de prijs van 499 euro. Yorcom heeft de tablet reeds op voorraad.

De Iconia Tab A700 beschikt onder meer over Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een 10.1 inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een quad-core Tegra 3 processor, USB en HDMI aansluitingen en twee camera’s. Meer informatie, alle specificaties en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de Iconia Tab A700.

De belangrijkste concurrent van de A700, de ASUS Transformer Pad Infinity, laat nog steeds op zich wachten. ASUS Benelux gaf onlangs aan dat het nog wel een aantal weken zou duren.

Reacties (13)