Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon Appstore mogelijk deze zomer naar Europa

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2012, 14:03 CategorieAndroid

Eind vorige jaar gingen er al geruchten dat Amazon dit jaar een Nederlandse versie van haar webwinkel zou gaan uitrollen en vandaag zijn er berichten opgedoken die diezelfde richting op wijzen. Volgens anonieme bronnen van AllThingsD zou Amazon het Appstore gedeelte van haar online aanbod deze zomer misschien willen uitrollen in Europa.

Momenteel is de Amazon Appstore, een online winkel waar je applicaties kunt downloaden voor je Android device, alleen toegankelijk voor gebruikers in de VS maar volgens AllThingsD zou Amazon volgende week willen aankondigen dat er inzendingen van (waarschijnlijk) internationale ontwikkelaars geaccepteerd worden. Dat zou betekenen dat een internationale uitrol van de Appstore niet lang meer op zich zal laten wachten.

Met een eigen Appstore en misschien dus een complete eigen webwinkel lijkt het voor de hand liggend dat ook de Kindle Fire tablet (en alle andere Kindle apparaten) naar Europa komen. In Amerika is de Kindle Fire zeer populair, al is de tablet momenteel over zijn hoogtepunt heen. De Fire werd wordt daar sinds eind vorig jaar verkocht voor een aantrekkelijke prijs van 199 dollar en beschikt over diepe integratie van Amazon’s dienten en winkels.

Via: Tweakers

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.