Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple komt met diepere Facebook integratie in iOS 6’

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2012, 16:21 CategorieApple

iOS 5 kent op dit moment al een brede integratie van Twitter maar volgens TechCrunch zal Apple tijdens het World Wide Developer Conference deze maand iOS 6 met eenzelfde integratie van Facebook aankondigen. Zo moet je direct van apps binnen iOS toegang krijgen tot je Facebook account en snel een update of foto kunnen plaatsen.

Momenteel kun je binnen een applicatie toestemming voor het gebruik van je Facebook account vragen door naar de Facebook app omgeleid te worden. Dit is nogal omslachtig en aangezien Facebook zeer populair is zouden Apple en Facebook besloten hebben de dienst te integreren in iOS. Ook voor het uploaden van een foto of het updaten van je status moet je eerst de Facebook app openen. Na de integratie kun je waarschijnlijk direct vanuit de gallery foto’s op Facebook plaatsen. Overigens blijft de Twitter integratie gewoon van bestaan, Facebook zal hieraan toegevoegd worden. 

Het World Wide Developer Conference, waar Apple ontwikkelaars informatie zal geven over de nieuwe versie van iOS, vindt van 11 tot 15 juni plaats in San Francisco. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.