Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos lanceert Arnova G3 serie budget tablets officieel

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2012, 11:30 CategorieAndroid

We hebben de nieuwe Archos Arnova G3 serie al een aantal keer voorbij zien komen maar inmiddels heet de fabrikant de meeste modellen online gezet op haar website. De Arnova G3 serie bestaat momenteel uit acht modellen, variërend van 7 inch tot 10.1 inch. Alle modellen zijn uitgerust met de nieuwste versie van Android; Ice Cream Sandwich.

Verder beschikken alle modellen over een capacitief touchscreen (bij sommige modellen wordt ook een resistieve variant gelanceerd), een 1GHz ARM Cortex A8 processor, 1GB aan werkgeheugen, een microSD card reader en een VGA camera aan de voorzijde voor videogesprekken. Alle modellen zijn beschikbaar in een 4GB of 8GB variant en bij de modellen met USB aansluiting krijg je de mogelijkheid een Archos 3G stick aan te sluiten voor mobiel internet.

Hieronder vind je alle informatie over de Arnova G3 serie tablets;

Arnova 10b G3
Arnova 9 G3
Arnova 8 G3
Arnova 8c G3
Arnova 7 G3
Arnova 7b G3
Arnova 7d G3
Arnova 7f G3

Op de website van Archos Arnova wordt niet helemaal duidelijk wat het verschil tussen sommige modellen is, maar die vraag hebben we inmiddels uitstaan bij Archos. Zodra dit duidelijk is werken we de pagina’s bij.

De Archos Arnova 10b G3 is inmiddels in Nederland te koop, de andere modellen worden de komende dagen en weken verwacht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.