ASUS lanceert Docking Monitor voor de Padfone

07 juni 2012 1 Minuut 2 Reacties
ASUS-Padfone-Docking-Monitor

De ASUS Padfone staat op het punt van lancering maar ASUS heeft deze week nóg een extra uitbreiding voor het apparaat gelanceerd. De Padfone (smartphone) kan al voorzien worden van een tablet (de Padfone Station), een Bluetooth stylus en een keyboard dock, en daar komt nu een heuse Docking Monitor bij.

Tijdens Computex 2012 toonde de fabrikant een monitor die van je Padfone smartphone een soort van desktop PC maakt. De 24 inch monitor, welke overigens ook via de standaard VGA, HDMI en DVI poorten als standaard monitor gebruikt kan worden, beschikt over een dock waarin de Padfone geplaatst kan worden. Eenmaal aangesloten wordt het beeld van de smartphone automatisch weergegeven op de monitor in een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels.

Helaas is het display van de monitor niet voorzien van een touchscreen dus je zult de navigatie via een keyboard en muis moeten doen. De Docking Monitor moet dit jaar nog in de VS verschijnen. Over een lancering in andere landen en de verkoopprijs is nog niks bekend.

Bron: Engadget

Reacties (2)