Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS lanceert Docking Monitor voor de Padfone

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2012, 10:54 CategorieAccessoires

De ASUS Padfone staat op het punt van lancering maar ASUS heeft deze week nóg een extra uitbreiding voor het apparaat gelanceerd. De Padfone (smartphone) kan al voorzien worden van een tablet (de Padfone Station), een Bluetooth stylus en een keyboard dock, en daar komt nu een heuse Docking Monitor bij.

Tijdens Computex 2012 toonde de fabrikant een monitor die van je Padfone smartphone een soort van desktop PC maakt. De 24 inch monitor, welke overigens ook via de standaard VGA, HDMI en DVI poorten als standaard monitor gebruikt kan worden, beschikt over een dock waarin de Padfone geplaatst kan worden. Eenmaal aangesloten wordt het beeld van de smartphone automatisch weergegeven op de monitor in een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels.

Helaas is het display van de monitor niet voorzien van een touchscreen dus je zult de navigatie via een keyboard en muis moeten doen. De Docking Monitor moet dit jaar nog in de VS verschijnen. Over een lancering in andere landen en de verkoopprijs is nog niks bekend.

Bron: Engadget

 • Delen:

Reacties

 1. T.A Blet
  07 juni, 2012 om 12:31

  Ik wordt een beetje moe van al dat Asus gelanceer.
  Zorg eens dat producten een beetje bijtijds in de schappen liggen.
  Wordt die padfone echt pas in September hier verwacht?
  Als ook die Huawei pas in September komt, als ie al komt, ben ik toch bang dat het voor mij weer HTC wordt.
  Samsung zowiezo nooit meer.

  • Martijn Chel
   07 juni, 2012 om 12:35

   Tja, ASUS lanceert een hoop maar inderdaad duurt het vaak erg lang voordat we iets op de markt terugzien. Inmiddels verschijnen de eerste reviews van de Padfone dus september lijkt me overdreven. Ik denk dat we ergens volgende maand de Padfone in Europa zien verschijnen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.