Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS lanceert Transformer Book notebook/tablet series met Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2012, 12:00 CategorieHardware

Naast een WindowsRT en een Windows 8 tablet komt Windows ook met een notebook/tablet serie onder de naam Transformer Book. De modellen in deze serie beschikken over notebook prestaties maar afneembaar keyboard waardoor je een tablet overhoudt. De serie bestaat uit 11.6 inch, 13 inch en 14 inch modellen, allen draaiend op Windows 8.

De Transformer Book tablets/notebooks beschikken over een Intel Core i7 Ivy Bridge processor die volgens ASUS de snelste en dunste Core i7 processor ter wereld is. Verder krijg je onder meer een Nvidia GPU, een SSD of harddisk opslaggeheugen, 4GB aan werkgeheugen, ASUS’ SonicMaster audiotechnologie, een webcam aan de voorzijde, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een microSD card reader en diverse aansluitingen als USB 3.0 en HDMI.

ASUS Transformer Book hands-on video

Volgens ASUS is de Transformer Book gemaakt voor diegenen die de mobiliteit van een tablet interessant vinden voor de vrije tijd, maar graag een traditionele Windows notebook willen voor werk gerelateerd gebruik. De ASUS Transformer Books moeten eind dit jaar op de markt verschijnen. Over de prijs is nog niks bekend.

Bron: Engadget

  • Delen:
ASUS Transformer Book
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.