Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Pad 300 3G modellen te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2012, 16:24 CategorieHardware

De ASUS Transformer Pad 300 is alweer een aantal weken in Nederland te koop maar voornamelijk in de vorm van Wifi-only modellen. Het was al bekend dat de 3G modellen wat langer op zich zouden wachten maar inmiddels zijn ook deze tablets gearriveerd. De 3G variant komt net als de Wifi-only variant met 32GB aan opslaggeheugen, de kleuren blauw of wit en met optioneel keyboard dock.

Transformer Pad 32GB 3G

Qua specificaties komt de Transformer Pad 300 32GB 3G afgezien van de 3G module overeen met de Wifi-only variant. Zo krijg je een 10.1 inch Super IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quad-core Tegra 3 processor, 1GB aan werkgeheugen, een microSD card reader, een HDMI poort en twee camera’s. Het 32GB 3G model zonder dock is momenteel te koop voor een adviesprijs van 499 euro. Het model inclusief dock wordt momenteel verkocht voor 599 euro. Onder andere Tabletcenter en MediaMarkt bieden de losse 3G modellen inmiddels aan.

Met abonnement

Wil je de Transformer Pad 300 met abonnement dan is dat vanaf nu ook mogelijk. Onder meer Belcompany en Tabletcenter bieden de mogelijkheid de tablet in combinatie met een abonnement te kopen waardoor je korting krijgt of zelfs helemaal niks hoeft te betalen.

Alle specificaties, reviews, nieuwtjes en prijzen vind je op de productpagina van de ASUS Transformer Pad 300. Benieuwd naar onze ervaringen? Lees en bekijk dan de volledige review.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.