Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Pad Infinity TF700 pre-orders van start in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2012, 11:30 CategorieAndroid

Vorige week plaatsen we nog een artikel met een aantal interessante video’s van de nieuwe ASUS Transformer Pad Infinity TF700 maar helaas werden deze snel op verzoek van ASUS verwijderd wat deed vermoeden dat de lancering nog even op zich zou wachten. Toch lijkt de tablet binnenkort naar Nederland te komen aangezien je bij een aantal webshops al een bestelling kunt plaatsen.

De Pad Infinity TF700 is wel een prijzige tablet want voor het 64GB Wifi-only model zonder keyboard dock moet je 619,99 euro neerleggen. Hiervoor krijg je dan wel de nieuwste versie van Android (Ice Cream Sandwich), een Full HD display en een Tegra 3 quad-core processor. Wil je de tablet met keyboard dock aanschaffen dan kom je uit op een prijs van 719,99 euro, 100 euro extra dus. Dit keyboard dock beschikt over extra aansluitingen en een extra accu.

Transformer Pad Infinity TF700 kopen

Momenteel is de Transformer Pad Infinity TF700 onder meer de pre-orderen bij Dixons (64GB zonder dock, 64GB met dock) en Mycom (64GB zonder dock, 64GB met dock). De komende dagen zullen meer winkels de tablet in het assortiment opnemen en kunnen we er een prijsvergelijking van plaatsen. De kans is groot dat de adviesprijs van de tablet op 599 euro ligt en de eerste winkels hier dus net iets boven gaan zitten.

Beide winkels noemen nog geen exacte leverdatum maar we hebben van een betrouwbare bron bij een andere online retailer vernomen dat de eerste levering in de eerste week van juli verwacht wordt.

Meer informatie

Meer informatie, alle specificaties en recente nieuwtjes vind je op de productpagina van de Transformer Pad Infinity TF700.

Ben je op zoek naar een overzicht van de verschillen tussen de nieuwe en oude Transformer tablets? Bekijk dan dit artikel waarin alles op een rijtje gezet wordt. Je kunt de tablet in de Tablet Productgids zelf ook vergelijken met andere tablets. • Delen:

Reacties

 1. bikkel
  20 juni, 2012 om 20:24

  http://www.asuseeepad.net/transformer-tf700.php

  heel gek. In Engeland komt ie volgens de hiervoor genoemde website in augustus.

  Release Date Update: We just learned (thanks to Bob) that Asus UK confirmed on their Twitter page that the Infinity TF700 will be released in the UK in August. If you live in the US, Canada or other area don’t panic! I think we are just days from getting more official information about a US release so please check will us during the week for the most updated information. Different areas of the world will get the TF700T before the UK release date.

  Maar ja nog geduldig blijven wachten. We zullen zien wie gelijk heeft.

  • Martijn Chel
   20 juni, 2012 om 21:52

   Heb je aandelen in die site? ;)
   Maareh, ik zou er nog geen conclusies aan verbinden. Komt vanzelf maar wanneer is voor niemand nog duidelijk. Ik blijf voorlopig nog van begin juli uitgaan.

   • bikkel
    21 juni, 2012 om 21:22

    je zou het bijna denken…. maar ja zo houden we elkaar een beetje op de hoogte.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.