Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS vertegenwoordiger bevestigt komst Nexus tablet eind juni

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2012, 12:29 CategorieAndroid

Een van de tablets waar de laatste maanden veel over gesproken en gespeculeerd wordt is de Google (of ASUS) Nexus tablet. Dit model zou high-end specificaties voor een lage prijs moeten gaan bieden en zo Android een flinke boost geven. De laatste geruchten spraken over een lancering in juli maar Android Authority zegt nu gehoord te hebben dat de tablet eind deze maand verschijnt.

Een vertegenwoordiger van ASUS, die anoniem wil blijven, zou tijdens Computex 2012 tegenover de website aangegeven hebben dat de tablet eind deze maand door Google gelanceerd zal worden. Eind deze maand vindt ook de Google I/O conferentie plaats dus dat zou een logische combinatie zijn. Qua specificaties wist de vertegenwoordiger niks interessants te melden behalve dat het een “geweldige” tablet is.

Kijkend naar de meest gehoorde en meest recente geruchten krijgt de tablet de naam Nexus 7 mee, wordt deze geproduceerd door ASUS en wordt de tablet voorzien van een Tegra 3 quad-core processor, een 7 inch display, Android 4.1 (Jelly Bean?) en een prijs die ergens tussen de 150 en 250 dollar ligt. Ook door er vorige week een mogelijke foto op van de Nexus tablet waarop onder meer twee camera’s en een luidspreker aan de voorzijde te zien waren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.