Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #37

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2012, 13:10 CategorieAndroid

Zelfs op deze drukke Computex 2012 (Windows 8 ) maandag hebben we tijd voor een podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het onder meer over de nieuwste Windows 8 tablets die tijdens de Computex 2012 gepresenteerd zijn (en worden), de nieuwe LifeTab tablet van Medion, een apart keyboard patent van Lenovo en de Windows 8 Release Preview. Verder bespreken we kort de review van de ASUS Transformer Pad 300, hebben we het over onbeperkt mobiel internet van de nieuwe provider Bliep en bespreken we een aantal korte tablet nieuwtjes.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Reacties

  1. Tom
    04 juni, 2012 om 14:14

    Vasthouden van een tablet: “Niet als een aap ofzo” xD

    Je kunt als het goed is in de standaard browser van Android op de menu knop klikken en dan kiezen voor Desktop versie aanvragen (ergens in die variant). Of dit voor elke website werkt of alleen de website/pagina waarop dat moment gewerkt wordt geldt, weet ik niet.
    Sowieso kunnen andere browsers sowieso standaard als “desktop” worden geïdentificeerd.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.