Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #38

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2012, 12:24 CategorieAndroid

Net zoals elke maandag is het vandaag weer tijd voor de podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het over twee tablets die we momenteel hebben liggen voor reviews (de Sony Tablet P en de Point of View ProTab 2 IPS), bespreken we de verwachtingen voor het WWDC van Apple en kijken we naar de nieuwste geruchten over de Google/ASUS Nexus tablet. Verder bespreken we de vele lanceringen die tijdens Computex 2012 hebben plaatsgevonden, waaronder diverse Windows 8 tablets, Windows RT demonstraties, nieuwe Android tablets van Acer en diverse notebook/tablet combinaties.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.