Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #40

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2012, 12:35 CategorieAndroid

Net zoals elke andere maandag is het vandaag weer tijd voor de podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week bespreken we natuurlijk de presentatie van de Microsoft Surface Windows 8 tablets en kijken we naar de beschikbaarheid en prijzen. Daarnaast hebben we het over de lancering en de eerste reviews van de ASUS Transformer Pad Infinity TF700 met Full HD display, de concurrent in de vorm van de Acer Iconia Tab A700, en kijken we naar de toekomst van onder meer Android en Windows. Als laatste kijken we vooruit naar de Nexus 7 tablet die Google deze week waarschijnlijk presenteert.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.