Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Een eerste indruk van de Acer Iconia Tab A700 (video)

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2012, 12:22 CategorieAndroid

Niet alleen de ASUS Transformer Pad Infinity is een tablet waar veel mensen op wachten, ook de Acer Iconia Tab A700 biedt high-end specificaties waar velen naar uitkijken. De tablet is in Duitsland inmiddels al te koop en zal ergens in de komende weken ook in Nederland verschijnen. Tot die tijd moeten we het doen met een uitgebreide eerste indruk.

Ritchie’s Room heeft vaak de meest populaire tablets als eerste te pakken en dat is ook weer het geval met de Iconia Tab A700. Het gaat in deze video nog wel om een pre-productie model maar in de uiteindelijke versie (zie unboxing video onderaan) is weinig veranderd. Net als de Transformer Pad infinity beschikt de A700 over een 10.1 inch (meer dan) Full HD display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en daarbij krijg je een krachtige Tegra 3 quad-core processor.

Eerste indruk Acer Iconia Tab A700

Verder beschikt de tablet over onder meer Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Bluetooth, een microHDMI uitgang, een microUSB aansluiting, een microSD card reader, een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 9800 mAh Lithium Polymer batterij. Naast de A700 zal er een A701 model gelanceerd worden die beschikt over 3G en dus een SIM kaart slot.

Unboxing video Acer Iconia Tab A700

Amazon Duitsland verkoopt de 32GB versie van de tablet momenteel voor een prijs van 479 euro. De Duitse website TabletCommunity heeft een exemplaar in handen gekregen en onderstaande (Duitse) unboxing video gemaakt.

In Nederland ben ik de tablet nog niet tegengekomen maar zodra deze ergens verschijnt lees je het als eerste hier. Meer informatie vind je op de productpagina van de Acer Iconia Tab A700. • Delen:

Reacties

 1. Tom
  12 juni, 2012 om 13:21

  Zeer interessante filmpjes, die had ik nog niet gezien. Ik heb op Amazon.de gekeken en daar staat de release date op 20 juni.

  Waar heb je de tablet (in Duitsland) nu al kunnen vinden?
  “De tablet is in Duitsland inmiddels al te koop en zal ergens in de komende weken ook in Nederland verschijnen.”

  • Martijn Chel
   12 juni, 2012 om 13:25

   Ah, dat is dan gewijzigd. De zwarte versie was vorige week op voorraad. Die zullen dus tijdelijk uitverkocht zijn.
   In ieder geval te bestellen dus ;)

 2. Timmy
  12 juni, 2012 om 15:20

  Heeft de Acer een IPS paneel of niet, en zo niet is dat dan erg??

  • Martijn Chel
   12 juni, 2012 om 19:17

   Nee, maar Acer geeft wel aan een vergelijkbare techniek te gebruiken. Kijkend naar de eerste ervaringen heeft de A700 ook een erg goed display.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.