Eerste Nederlandse review van de ASUS Transformer Pad Infinity 700

23 juni 2012 1 Minuut 35 Reacties
Transformer-Pad-Infinity-700

Eerder vandaag lekte er al een uitgebreide promotievideo van de ASUS Transformer Pad Infinity 700 uit en nu hebben we ook de eerste Nederlandse, en wellicht zelfs eerste wereldwijde, review van de tablet gevonden. De collega's van Hardware.info hebben de tablet even terug blijkbaar al in handen gehad voor een review maar de video ervan nog niet online gezet.

Zojuist kreeg ik een tip binnen dat er een mirror van de video review op YouTube te vinden was en dus kunnen we al wat interessante beelden tonen. Het is wellicht niet de bedoeling dat deze al online staat maar dat kan ik helaas ook niet helpen en interessante info laten we niet links liggen. Inmiddels is de geschreven review gepubliceerd en het embargo dan ook van deze video afgehaald. In onderstaande video worden een aantal belangrijke aspecten van de Transformer Pad Infinity 700 besproken, waaronder het Full HD display, het design en de Tegra 3 quad-core processor.

In de video wordt aangegeven dat deze enige tijd voor de Nederlandse lancering opgenomen is, iets wat ook blijkt uit feit dat er gesproken wordt over geen concurrentie terwijl Acer onlangs de Iconia Tab A700 met Full HD display gelanceerd heeft. Het is dus niet duidelijk of deze lancering voor een dezer dagen gepland staat. Andere interessante informatie die we uit de video kunnen halen is dat de Transformer Prime waarschijnlijk verdwijnt (of in prijs verlaagd wordt) zodra de Pad Infinity op de markt verschenen is.

Review Transformer Pad Infinity 700

De ASUS Transformer Pad Infinity beschikt onder meer over een 10.1 inch Super IPS+ display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een 1.6GHz quad-core Tegra 3 processor, een HDMI poort en een microSD card reader en een 8 megapixel camera. De tablet kan net als alle andere Transformer modellen uitgerust worden met een keyboard dock en moet binnenkort op de markt verschijnen voor een prijs (genoemd in de video) van 599 euro zonder dock en 699 euro met dock. Dit geldt dan voor de 64GB modellen.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Transformer Pad Infinity 700.

Ognjen, bedankt!

Reacties (35)