Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Chrome browser voor Android uit bèta fase

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2012, 0:32 CategorieAndroid

Google heeft een tijdje terug de Chrome browser voor Android apparaten uitgebracht maar tot op heden was deze alleen beschikbaar in een bèta variant die nog niet geheel stabiel was. Tijdens Google I/O gisteravond heeft het bedrijf aangekondigd de app uit de bèta-fase te hebben gehaald en enkele updates te hebben doorgevoerd.

Google Chrome voor Android heb ik begin februari al eens uitgebreid getest en de conclusie van deze review was al dat de browser een stuk beter (sneller en stabieler) was dan de standaard Android browser. Sindsdien heeft Google een aantal aanpassingen doorgevoerd, zoals het tweaken van de interface, het doorvoeren van bugfixes en de stabiliteit verbeteringen. De nieuwe versie van Chrome heeft het versienummer 18.0.1025123 meegekregen en is vanaf nu voor alle Android 4.0 Ice Cream Sandwich of hoger apparaten gratis in de Play Store te downloaden.

Zoals we in februari al verwachtten zal Chrome op den duur de standaard browser voor Android worden. Het eerste apparaat waar we dit gaan zien is de gloednieuwe Nexus 7 tablet. Deze tablet draait op de nieuwste versie van het besturingssysteem, Android 4.1 Jelly Bean.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.