Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google lanceert Google+ app voor Android tablets en iPad

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2012, 20:54 CategorieAndroid

Een jaar na de introductie van het sociale netwerk Google+ komt Google met een voor tablets geoptimaliseerde applicatie. Tijdens de developers conferentie in San Francisco onthulde het bedrijf de tablet versie voor de iPad en Android tablets. Ook voegde het bedrijf een nieuwe dienst toe aan het Google+ netwerk; Events.

De tabletversie van Google+ richt zich vooral op aantrekkelijke content met een nieuwe vorm van navigeren. Zo worden foto’s, video’s en websites groot weergegeven in een overzichtelijke stream. Ook zijn video hangouts geoptimaliseerd voor weergave op tablets. De app voor Android tablets zal vandaag in de Play Store verschijnen. iPad gebruikers moeten nog even geduld hebben aangezien Google aangeeft dat de app ‘binnenkort’ in de App Store zal verschijnen. 

Google+ Events is een nieuwe toevoeging voor het sociale netwerk waarmee je evenementen kunt organiseren. Je kunt een evenement aanmaken, een bepaalde thema kiezen, mensen uitnodigen en foto’s van het evenement koppelen aan de evenement pagina.

Naast een tablet app voor Google+ presenteerde het bedrijf vandaag ook de nieuwe Nexus 7 tablet en Android 4.1 Jelly Bean.

  • Delen:

Reacties

  1. coby
    18 juli, 2015 om 21:39

    Een ramp Google ik kan mij niet inloggen het wordt niet goed gekeurd ,ik ben al de hele dag bezig,geen zinnige tip zit erbij,fijn Google(-*€&-)*%€#

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.