Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google publiceert Chrome Metro style browser voor Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2012, 11:59 CategorieApplicaties

Met de komst van Windows 8 moeten natuurlijk ook de populaire browsers een versie ontwikkelen voor het besturingssysteem. Voor de desktop interface zou Microsoft de keuze beperken tot Internet Explorer maar in de Metro interface krijg je de mogelijkheid voor browsers van derden te kiezen. De Chrome browser voor Metro is nu als beta versie beschikbaar voor de Windows 8 Release Preview.

Middels een ontwikkelaars-versie van Google Chrome voor Metro is het mogelijk de browser werkend te krijgen in een Metro container. The Verge heeft de browser op deze manier getest en was niet geheel tevreden over de werking. De functies komen overeen met de desktop versie van de browser. Zo kun je tabs synchroniseren en is er Flash ondersteuning. De Metro versie is echter nog niet compatibel met een groot aantal karakteristieken van Metro apps. Toch bevindt de browser zich nog in een vroeg stadium en is het vooral interessant een indruk van het design te krijgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.